• SERA RAFFY P  100 ML

De evenwichtige basis voor waterschildpadden

Sera Raffy P Nature is het hoofdvoeder van drijvend, behoedzaam geproduceerd granulaat voor vleesetende reptielen zoals waterschildpadden.

De evenwichtige, smakelijke samenstelling met dierlijke en uitgekozen plantaardige ingrediënten kenmerkt zich door optimaal te verwerken proteïnen, licht verteerbare koolhydraten en een hoog gehalte aan omega-vetzuren.

Het voeder voor schildpadden voldoet op een veilige manier aan de basisbehoeften van carnivore reptielen. Hun gezonde ontwikkeling en vitaliteit worden bevorderd.

Dit product behoort tot de productlijn "sera Nature" en is zonder kleur- en conserveermiddelen. De kleuren van de verschillende soorten voeder ontstaan door de natuurlijke ingrediënten. Een gevarieerde voeding met natuurlijke ingrediënten biedt de beste bescherming tegen deficiëntieverschijnselen en ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van de reptielen. Om deze reden bevatten de Nature-voedersoorten natuurlijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld spirulina, gammarus of behoedzaam gedroogde kruiden en bloemen. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

SERA RAFFY P 100 ML

  • Model: raffy P 100 ml
  • Beschikbaarheid:  Op voorraad
  • € 2,95

  • Excl. BTW: € 2,44